dijous, 27 d’agost del 2009

23: Triturar una cara

Va, enceto el Rotllo Hardcore, a veure si s'anima més la gent.


Estan forçant la porta de casa teva un o dos lladregots per robar-te a casa. Veus per l'ull de peix de la porta que van armats. Ells no saben que hi ets. Penses en com defensar-te. T'has de defensar perquè de seguida conseguiran obrir la porta i saps que ara s'estila la violència dura a la més mínima. Pensa amb el més contundent que puguis tenir. Els has de fer molt mal per evitar que ells tinguin encara forces per fer-te mal.
Et ve al cap el Minipimer. L'endolles prop del rebedor. Quan obren la porta, tu, des de darrera d'aquesta evites que s'obri del tot. I sol treient el braç amb el Minipimer, l'encens al màxim. L'apropes ràpidament al primer que trobes. Trinxes dits. I després apuntes a la cara.

La idea d'un Minipimer a màxima potència contra una cara.
El nas el picaria de seguida. I el demés, què? Com es trinxaria el demés? Fàcilment?


Hi cabria la "campana" on hi ha les ganivetes a l'espai de l'ull? Hi cabria molt just, potser. L'ull obert, al centre, just al centre de l'eix que fa rotar els ganivets, on no talla però sí que gira fortament. La pupil·la apretada contra la cabota arrodonida del cargol que subjecta les petites ganivetes al motor, girant molt ràpid. Però no és tallada.

La idea de que l'ull, per tanta fricció, comenci a girar igual que l'acer del Minipimer. Gira, lubricat, dins la seva propia conca. El o els nèrvis oculars es cargolen, però l'individu igualment no veia res perquè fa uns segons que té un puto Minipimer intentant batre-li l'ull.


5 comentaris:

  1. Mmm... gazpacho càrnic!

    El rotllo Hardcore em posa. Dona'ns més, Joan!

    Ah, i "tengo una idea para tí, la quieres abril?"

    ResponElimina
  2. Ara que ho veig... què fa Franco mirant un Turmix?

    ResponElimina
  3. I si encara anem més lluny i apuntem a d'altres parts del cos més sensibles (a volar!!!)... Com seria la destrucció d'un membre viril? Els nervis es farien de fàcil tallar? Li faries un favor al lladre fent-li la circumsició sense necessitat d'anestesia ni d'hospital? Algun dia mu expliques Hurdy Gurdy!

    Jo3L

    ResponElimina
  4. Trobo interessant l'efecte minipimer-penis. Però.... i els testicles? Són més durs, hi tenen uns tubets i estàn "sueltos" dins una bossa de pell. A més, són més sensibles als cops que no pas el penis. Sol pot ser un infern.

    ResponElimina
  5. Podem estar tranquils.. ja que si algun lladre llegeix el blog segur que se li treuen les ganes d'atracar-nos.. a no ser que sigui un lladre-dona.. en aquest cas on apuntariem? als pits? i després de desfer-li els pits amb la minipimer, podríem amanir-ho amb una mica de sal (rotllo kill bill)... no vui ni imaginar la situació!

    Jo3L

    ResponElimina