dimecres, 12 d’agost del 2009

14: Manjar podrit

Es posa de moda entre els rics, potentats, refinats i demés snobs, la carn com més passada millor. Algú comença a dir que té més sabor, és més tendra, més saludable i coses així. Les carnisseries reben la carn i la guarden en frigorífics durant dies, d'alguna manera determinada. Com si es macerés. I la venen a preu d'or.
Els pijos comencen a introduir en les seves converses, entre vins, aigües i caviars, el tema de la carn. No diuen podrida, diran macerada o algun altre mot pretensiós.

Que els poc potentats, els pobres, comprin la carn recent "matada". Que alguns d'ells la comprin i la deixin mig podrir a la nevera, per sentir-se uns gourmets.
I el millor de tot: que els "pobres", per fer escarni dels rics, els comparin amb carronyers, amb voltors, amb hienes.

¡Uy, mira esa hiena que abrigazo de piel de ornitorrinco lleva...! ¡Y ese buitre, que cochazo!


3 comentaris:

  1. Les neveres de Callejeros es convertirien en autèntiques bodegues de les millors carns.
    La idea que el govern prohibeixi la carn passada, perquè pots contagiar-te de tot. Els rics van a comprar la deliciosa carn a les barriades Callejerianes. Com yonkis, van a pillar.

    ResponElimina
  2. Potser arreglaria algunes desigualtats!!

    Viva's panya

    ResponElimina
  3. És només esmentar Callejeros, que ja se'm té menjant del palmell de la mà. És el meu programa d'humor preferit.

    O potser embussarien encara més la Seguretat Social, Red Pèrill!
    A no, que els rics no l'empren.

    ResponElimina