dilluns, 3 d’agost del 2009

10: Taxistes modernets a Nova York

Una idea tan recent que deu ser crua i tot. Té menys de 5 minuts de vida.
La dedico als admirats bloggers de l'odisfera, que si la llegeixen, els arribarà al fons de la vesícula biliar.

La tribu urbana, o com vulgueu dir-n'hi, de modernets. Tots aquests tan guais d'ara, que escolten en Milkiway, porten ulleres RayBan Wayfarers i beuen gin-tònics mentre miren Ànima. Ja sabeu: gent guai.
La idea de que entre aquesta gent es fiqui de moda i sigui lo más el marxar uns mesos a viure a Nova York a fer de taxista.

No, ara he tornat aquí Barçalona, parquè he estat cuatra mesos fent de taxista a NiuYor, per coneixer a fons la cultura de la millor ciutat dal món i ara estaré uns dies par aquí i dasprés marxaré cap Alamania, a fer un màster a Barlín. Allà sí que hi ha barreja de culturas i multiculturalitat, i no aquí, com diuan.

Quina ràbia, no? Com algú em digui que això ja està passant, m'indignaré.


3 comentaris:

  1. Taxistes ni de conya, van a polir-se la pasta que mai has sabut d'on la treuen o ans al contrari, ja ho saps. Després segreguen oxitocina i endorfines cada cop que van pel carrer bebent cafè de l'Starfucks o els hi parla un negre en anglès. Fi.

    ResponElimina
  2. Té raó, Brandon. Més que modernets, que són uns snobs més pijos que els pijos, haurien de ser aquella espècie tirant a perroflautes-alternatius-viatgers que viuen acumulant experiències enriquidores.
    Ara bé, la ràbia que fa t'ho expliqui un modernet, no té límit.

    ResponElimina
  3. Das wird mir sicher weiterhelfen. Habe ewig danach gesucht.
    My web page: Elektrische Zigaretten

    ResponElimina