dissabte, 20 de febrer de 2010

51: Esperma fregint-se en una paella

Doncs això. No cal desenvolupar-ho més.


7 comentaris:

  1. Me l'imagino fent "crépe crépe", cruixint (?¿)

    ResponElimina
  2. Es lo que hablamos el otro día del altercado ocurrido en clase... repugnante, pero una cosa perfecta en su ejecución. Una guarrada muy ortodoxa y ejemplar, de manual, me atrevería a decir.

    ResponElimina
  3. Bukkàkez, tot és qüestió de fregir el què surt dels ous. No hi ha tanta diferència.
    Si es vol convidar a tota la familia, es pot fregir un bukkake. A foc lent, que agafi consistència.

    Red Pèrill, això sí que és un postre làctic.

    Jan, sí, de manual. No me extrañaría que fuera una receta de Arguiñano. La favorita de sus putas.

    ResponElimina
  4. Demà tinc convidats per a sopar, ho provaré amb l'inevitable amanida de ruca amb formatge de cabra.

    De la lleterada del cabronàs (com jo) al formatge de cabra només hi ha un pas: la fermentació.

    ResponElimina
  5. Fermentar lefa.

    Això ja ha degenerat prou. És moment de penjar alguna altra cosa.

    Gràcies Josep per passar-se per aquí!

    ResponElimina