dimarts, 2 de febrer del 2010

47: Unitat de Gravitació Personal

S'inventa una nova tecnologia força revolucionària. Permet fer flotar i moure objectes petits al voltant d'un dispositiu base, alhora que aquest els atreu a una certa distància d'ell. Com un Bluetooth gravitacional però amb menor abast.

Aquest dispositiu el duen posat damunt les persones -un cinturó, un collar, unes ulleres-, amb lo que els objectes floten al seu voltant. Abraça una esfera imaginària d'un metre o metre i mig de radi.

La gent es mou per tot arreu amb el mòbil, les claus, la cartera, els kleenex i els tampons seguint-los flotant al seu devant o darrera. Els que busquen més intimitat o volen lluir complement, els fiquen tots flotant dins d'un bolso. Però el bolso no és afectat pel dispositiu. Massa gros potser. O massa pesat per si sol. Són els objectes de dins qui mouen tot el conjunt bolsil. Ells són les rodes, el motor és el dispositiu central.

Ho fabrica i distribueix Microsoft. I la gent, per ser moderna, no vol comprar-ho. Odien com un clam popular la marca. És com l'Sgae de la indústria informàtica. I Bill Gates el Ramoncín.
La gent en diu, d'aquest gadget wireless, el núvol-butxaca, el perfum-bossa, o inclús el pet-necesser. Exerceix la funció d'un amb el format de l'altre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada