dilluns, 29 de març del 2010

56: Els vincles laborals dels espiritistes i quelcom de Pepe Rubianes

Espiritistes, o inclús exorcistes, que treballen exclusivament amb determinats esperits. Com si d'una relació de negocis es tractés. Un espiritista tindrà uns contactes al més enllà; un altre en tindrà uns de diferents. Mai es comparteixen els esperits, és a dir, mai podràs parlar amb un mateix esperit a través de diferents espiritistes.

Potser un té relació professional amb 3 o 4 (espero que de diferents perfils, pel bé del seu negoci). Potser un altre sols treballa en exclusiva per un esperit. Suposo que en aquest cas seria un de molt interessant, molt popular, un Verònica (que crec haver sentit que és la filla de Satanàs o algo així. No entrem aquí i ara en reflexionar sobre si Satanàs pot tenir una filla perquè no és el tema, per favor), un Maddie McCann o un Pepe Rubianes.

L'espiritista de Pepe Rubianes segur que s'està forrant. El contracten per a gal·les. Als Goya i tot. Un senyor seu a una taula on hi ha l'Ouija. Andreu Buenafuente, el presentador de la gal·la, també seu i li dona la mà, i potser algun altre famós amic del Pepe també puja i fa el ritual davant les càmeres.
- ¿Estás ahí, Pepe? ¿Eres tú? ¿El Rubianes?

L'esperit mou el got i respon una barbaritat, pixant fora de test. És el Rubianes, sens dubte. I ara ja no té res a perdre. Un esperit catxondíssim que fot a parir a tot Déu. Hasta li fot canya a algun del seus amics.

Primer i últim cop que es contacta amb Pepe Rubianes en públic, en directe i per televisió. No es pot emetre tanta quantitat d'insults i bromes d'un to tant elevat.

Els fatxes no tenen ous a fotre-li les hòsties que li van fotre amb les declaracions sobre Espanya. Molts d'ells, aquella nit, després de veure la gal·la, els va costar molt adormir-se. Fatxes amb por a la foscor, al dins el llit, tapats fins dalt.

Joder, la idea havia de ser els dos paràgrafs primers, però ja veieu que idees generen idees i la tontuna genera tontuna.


2 comentaris:

  1. Aleshores Maruja Torres seria l'esperitista representant de Manuel Vázquez Montalbán i Terenci Moix?

    ResponElimina
  2. Sí, però dona-li un got a Maruja Torres per que faci l'Ouija i no et contactarà amb el més enllà fins que no quedi un culet de whisky.

    ResponElimina