dilluns, 1 de març del 2010

53: Col·locació professional

Un home, progressivament es va convertint en addicte a una droga. Arriba un punt on se n'adona que és completament incapaç de fer la seva feina ben feta si no és sota els efectes de tal psicotròpic. Una professió que implica moltes hores, 6 dies a la setmana.

Quan té vacances, o les suficientes hores de descans, es dedica completament a realitzar les coses més saludables: menja moltes amanides, fruites, beu aigua quasi compulsivament. Assisteix a spa's, fa esport, encara que la seva forma física roça el patetisme. I dorm entre 8 i 10 hores.

Com un negatiu d'una vida més o menys convencional.

Ho fa, a més, d'amagat. Poca gent ho sap, doncs el seu cercle habitual coneix el seu perfil addictiu i ja està més que normalitzat. L'altre es surt de lo normal i prefereix no comentar-ho.


1 comentari:

  1. jajajaja, hoy parece que el día va de colocones. El problema de la droga es cuando te perturba y molesta en el ambito laboral. No veo que de malo hay en ir hasta el culo si luego eres un tio eficiente...

    En cuanto a lo de la forma física, me temo que sí, eso es inevitable, es difícil estar para correr la maratón de Tokio y ponerse hasta el ojete... o una cosa o la otra.

    ResponElimina