dilluns, 28 de setembre del 2009

32: Maquillar-se el nas


Per poc que sigueu observadors segur que sabreu que la gent, normalment de gènere femení, es maquilla. Dels més importants passos en el maquillatge facial hi ha el pintar-se el voltant dels forats de cara, com ara els ulls a.k.a. parpelles i la boca a.k.a. llavis.

Doncs bé, seguint la línia, es posa de moda pintar-se/perfilar-se els forats del nas. Noies amb Noseliner als narius. Inclús pintats de fantasia, estilitzant els forats.


6 comentaris:

  1. Així si se't veu un moc sempre pots dir que és rímel...

    ResponElimina
  2. la foto és lo puto pitjor...

    ResponElimina
  3. El de les yennis: és vostè en ChoniDefender de sempre o pel contrari és aquell entrevistat en una empresa per una intel·lectual de nom exòtic que coincidiem els dissabtes al matí?

    Gràcies, mare_de_deu. No n'he trobat de pitjors.

    ResponElimina
  4. Avui mateix pensava que estic obsessionada amb els nassos i els perfils de cara. Quan estic a classe no puc parar d'analitzar-los i mirar-los.

    Clar que no foto mai res de bo... Ara només em faltarien coloraines per acabar-me de distreure del tot ¬¬

    Per cert, crec que és la primra intervenció que faig en el seu nou blog. Sóc una impresentable. Només és una dada. Bé, res que no sàpiga en el fons.

    ResponElimina
  5. Chocolateaddict, digui que no ha comentat fins ara pq esperava al post 32, que és el seu número preferit. O pq fa temps que vostè ja es maquilla el nas. M'agraden les escuses de merda.

    ResponElimina