dijous, 10 de setembre del 2009

28: Control policial anti-son

Un cop acabat amb la "lacra social" del conduïr begut o drogat, el Govern decideix superar-se a si mateix dimonitzant els conductors somnolents.

La idea d'un control de la policia de transit respecte la son del conductor.
Electrodes a les temples i sensors als ulls.

Annex posterior:
Que al control de son, per detectar-la, emprin unes injeccions sedants molt lleus.
Són injeccions perquè les pastilles, líquids i demés formats via oral, tarden massa a fer efecte.
Aquestes injeccions tenen un efecte quasi immediat i dura molt poc, dos o tres minuts. Si el conductor conduïa amb més son de la permesa, el sedant sumarà el seu efecta a la son pròpia i el farà adormir immediatament. En dos minuts ja es despertarà i ja li tindràn la multa a punt.

Si no tenia son, el conductor sols es relaxarà molt però no caurà dormit. En dos minuts podrà reempendre el seu trajecte.

[A mi, en dies de ressaca, em treurien tots els punts del carnet. D'aquí vingué la idea.]


2 comentaris:

  1. Com que ja no saben d'on treure calers, no t'estranyi que qualsevol dia multin a qui presenti "símptomes de son". Ja s'estava estudiant multar a qui fumava conduint perquè distreu, noetfot, també portar la sogra distreu, també mirar les putes de la carretera distreu, també pensar en on collons estarà amagat el puto radar distreu, també cagar-se en els polítics distreu.

    ResponElimina
  2. Tota la raó, iaia. Sobretot des que hem d'anar conduïnt pendents de vigilar si hi ha un trípode amagat o un cotxe-ràdar i només que et passis 2 o 3 km/h ja t'obren la cartera.

    A mi em distreu fins i tot el volant, imagini's!
    I com sigui mai realitat lo del son, a mi m'empuraran de seguida.

    ResponElimina