dimecres, 20 de gener del 2010

45: El nen del menú

Una idea realista, que probablement ja estigui succeïnt en algún racó d'algún país.

Una mare soltera no pot fer el dinar al seu fill per qüestions laborals. Com el fill és ja un pre-adolescent, ja té edat per anar sol pel carrer.
La mare fa anar al seu fill cada dia a dinar al bar de la cantonada, regentat per algú de confiança, del barri de tota la vida. Allà li fan cada dia un dinar diferent, casolà. Ja van arribar a un acord amb la mare, de pagar-los un tant al més, per tots els dinars.

El nen dina cada dia sol, en una taula individual o a la barra. Com un treballador que freqüenta el seu bar de menú preferit, que té la seva taula i el seu racó. El nen ja és un parroquià habitual.

La mare probablement és prostituta, stripper o similar, a lo 'Clara de Noche', d'El Jueves.


4 comentaris:

  1. OYE, ¿qué es eso de que trabajas en un tarot?, ¿estamos hablando de tarot telefónico? ¿cual es el juego?

    ResponElimina
  2. Pues sí. Telefónico puro y duro. Aunque también hay una sala para consultas en persona. Pero no tiro las cartas; recibo las llamadas, las cobro y las paso a "mis" tarotistas. No hay mucho más que contar respecto mi labor. El resto son todo personajes absurdos y anécdotas varias.
    ¡Un chollo de curro que encontré por infojobs.com!

    ResponElimina
  3. ¿La madre se dedica a eso de siempre o es a causa de la crisis económica? ¿Saben en el bar a qué se dedica? ¿Consumen sus servicios? Se me ocurren muchos interrogantes al respecto...

    ResponElimina
  4. Ja existeix de fa anys això! Quan encara anava a l'escola els més guais no es volíen quedar a dinar al menjador per poder anar a fumar porros al carreró de darrere l'església.

    Així que anáven ni que fós sols a un bar cada puto dia. No sé si la mare havia acordat res amb el bar o si els donava els calers directament i se'ls gastaven en costo.

    ResponElimina