Doncs hi ha un tipus que, sempre que pot, beu caldo. Amb uns glaçons.
Caldo de tetrabrick. De pollastre, de peix, de Navidad, no importa.
Got de tubo, dos o tres glaçons, i ple de caldo fins dalt.
El pobre, sempre es queixa que sol s'ho pot beure a casa seva perquè als bars no en tenen mai o no li volen servir.
A mi m'agrada la sopa, però aquesta idea la trobo massa bizarra, i més si sol és el caldo i no hi ha pasta de sopa...
ResponEliminaI això que ja no he parlat d'afegir-hi alcohol i fer-se cubates de caldo.
ResponEliminaTu segur que series de caldo de peix amb vodka, putah.
Entre caldo i Sunny Delight, trio caldo.
ResponEliminaEs molt mes practic fotre un "calipo" de caldo.
ResponEliminaMa mare fot calipos extragrans de caldo. Quan fa sopa i la congela dins la propia olla per altres dies. Però clar, no es pot premer el cul i que surti el gelat-sopa. Així perd força.
ResponElimina