dilluns, 31 de maig del 2010

65: Servei d'Intel·ligència Defensiva d'Andorra

El SIDA. La intel·ligència andorrana. La CIA del petit país del contraband.

Aquest minúscul departament policial és cèlebre per tot el món, gràcies a les seves grans accions contra el crim internacional.
Localitzar i detindre a Osama bin Laden, negociar fins aconseguir la pau a Irlanda, derrocar un govern dictatorial d'un dels tants països asiàtics, desmontar una complexa organització internacional que especulava amb països del tercer món, etc... Totes aquestes fites figuren en el currículum de la intel·ligència andorrana.

Tothom els infravalora, pel seu reduït tamany. Però lo cert és que disposa d'uns grans pressuposts gràcies a la venta de formatges i xocolates. No es coneix la seva ubicació, però es comenta que està situat a l'àtic del Punt de Trobada.


dimecres, 19 de maig del 2010

64: La insana parella

Ell, un vell ric, magnat de les telecomunicacions, amb pinta de fastigós. Ella, una jove actriu porno, d'aquelles que exploten el seu aspecte físic infantil. Físicament sembla una nena, inclús arriba a patir certa malaltia hormonal que la manté quasi tan enana com púber.

Són parella, i famosa. Es passegen per les gal·les, events i fotocalls. Els fotografien. El públic ha de suportar aquesta legal parella pedòfila.