dilluns, 29 de març del 2010

56: Els vincles laborals dels espiritistes i quelcom de Pepe Rubianes

Espiritistes, o inclús exorcistes, que treballen exclusivament amb determinats esperits. Com si d'una relació de negocis es tractés. Un espiritista tindrà uns contactes al més enllà; un altre en tindrà uns de diferents. Mai es comparteixen els esperits, és a dir, mai podràs parlar amb un mateix esperit a través de diferents espiritistes.

Potser un té relació professional amb 3 o 4 (espero que de diferents perfils, pel bé del seu negoci). Potser un altre sols treballa en exclusiva per un esperit. Suposo que en aquest cas seria un de molt interessant, molt popular, un Verònica (que crec haver sentit que és la filla de Satanàs o algo així. No entrem aquí i ara en reflexionar sobre si Satanàs pot tenir una filla perquè no és el tema, per favor), un Maddie McCann o un Pepe Rubianes.

L'espiritista de Pepe Rubianes segur que s'està forrant. El contracten per a gal·les. Als Goya i tot. Un senyor seu a una taula on hi ha l'Ouija. Andreu Buenafuente, el presentador de la gal·la, també seu i li dona la mà, i potser algun altre famós amic del Pepe també puja i fa el ritual davant les càmeres.
- ¿Estás ahí, Pepe? ¿Eres tú? ¿El Rubianes?

L'esperit mou el got i respon una barbaritat, pixant fora de test. És el Rubianes, sens dubte. I ara ja no té res a perdre. Un esperit catxondíssim que fot a parir a tot Déu. Hasta li fot canya a algun del seus amics.

Primer i últim cop que es contacta amb Pepe Rubianes en públic, en directe i per televisió. No es pot emetre tanta quantitat d'insults i bromes d'un to tant elevat.

Els fatxes no tenen ous a fotre-li les hòsties que li van fotre amb les declaracions sobre Espanya. Molts d'ells, aquella nit, després de veure la gal·la, els va costar molt adormir-se. Fatxes amb por a la foscor, al dins el llit, tapats fins dalt.

Joder, la idea havia de ser els dos paràgrafs primers, però ja veieu que idees generen idees i la tontuna genera tontuna.


dimecres, 24 de març del 2010

55: Trendy brut

Es fica de moda dur els pantalons, generalment texans, bruts d'herba. Amb les marques característiques de sentar-se i/o estirar-se damunt l'herba.

Es fica de moda aquesta mania perquè algú va comentar que allò tenia unes connotacions ocio-festives molt interessants per millorar l'atractiu estètic.

Tots els putos adolescents van de cul per seguir la tendència. Fan el possible per aconseguir les taques d'herba. Busquen estones per apropar-se a un parc amb gespa per revolcar-si amb èmfasi fins quedar enverdats. Per mantenir durant més dies les marques vegetals, els nois i noies mantenen els pantalons i la roba més temps de lo aconsellable sense rentar.

I no saps com, la moda antihigiènica t'està envoltant.
I escrius un post al teu blog cagant-se la estúpida moda dels crios d'avui dia.


dimarts, 16 de març del 2010

54: Tarotistes criticones

Unes tarotistes treballen juntes. Tarotistes completament creients en les cartes del Tarot.

Una marxa, i les altres aprofiten per tirar les cartes preguntant pel futur de la absent. Tiren, veuen, interpreten i critiquen. La idea de criticar el futur d'algú. Com si fos el passat, donant-ho tot per fet.

- Ui, ui, ui... mira, mira... problemes de diners. Si és que no m'estranya!
- Sí, sí... però i aquest "Dos de bastos", què? Li surt un maromo. Abans de l'estiu. I per mi que és estranger. Si és que és una guarra.
- Ui, calla, que surt La Mort i La Torre. La faran fora del gabinet, ja t'ho vaig dir.
- Es veia a venir.


Idea basada en aquest twit, i gairebé en fets reals.



dilluns, 1 de març del 2010

53: Col·locació professional

Un home, progressivament es va convertint en addicte a una droga. Arriba un punt on se n'adona que és completament incapaç de fer la seva feina ben feta si no és sota els efectes de tal psicotròpic. Una professió que implica moltes hores, 6 dies a la setmana.

Quan té vacances, o les suficientes hores de descans, es dedica completament a realitzar les coses més saludables: menja moltes amanides, fruites, beu aigua quasi compulsivament. Assisteix a spa's, fa esport, encara que la seva forma física roça el patetisme. I dorm entre 8 i 10 hores.

Com un negatiu d'una vida més o menys convencional.

Ho fa, a més, d'amagat. Poca gent ho sap, doncs el seu cercle habitual coneix el seu perfil addictiu i ja està més que normalitzat. L'altre es surt de lo normal i prefereix no comentar-ho.