dimarts, 26 de gener del 2010

46: Les mascotes d'una espècie superior

Trenquem la realitat de que els humans sóm la raça que governa un planeta: hi ha una raça superior als homo sapiens sapiens que empra de mascotes a aquests. Mascotes en el mateix sentit que les nostres. Humans cebats, mimats al màxim. Tot el dia dormint i menjant. Segurament castrats i sense instint ni necessitat sexual. Humans despullats, obesos mòrbids, amb l'intelecte atrofiat, pujats a la falda d'un ésser superior que mira la televisió.



dimecres, 20 de gener del 2010

45: El nen del menú

Una idea realista, que probablement ja estigui succeïnt en algún racó d'algún país.

Una mare soltera no pot fer el dinar al seu fill per qüestions laborals. Com el fill és ja un pre-adolescent, ja té edat per anar sol pel carrer.
La mare fa anar al seu fill cada dia a dinar al bar de la cantonada, regentat per algú de confiança, del barri de tota la vida. Allà li fan cada dia un dinar diferent, casolà. Ja van arribar a un acord amb la mare, de pagar-los un tant al més, per tots els dinars.

El nen dina cada dia sol, en una taula individual o a la barra. Com un treballador que freqüenta el seu bar de menú preferit, que té la seva taula i el seu racó. El nen ja és un parroquià habitual.

La mare probablement és prostituta, stripper o similar, a lo 'Clara de Noche', d'El Jueves.


dilluns, 18 de gener del 2010

44: Dolor in crescendo

Dolor localitzat i intermitent. Les típiques puntxades. Però a cada cop, el dolor va en augment (o potser sols és la sensació) i és impossible d'habituar-s'hi. Un puto infern.


dissabte, 16 de gener del 2010

43: El follaparentes

Un home que totes les seves relacions romàntiques estan connectades. Passa d'estar amb una noia a estar amb una cosina seva, i d'aquesta, a la seva germana, i d'aquesta a la seva millor amiga i etcètera.

Té molt do de paraula, és molt diplomàtic, expert en aquest tipus de situacions violentes. Sap tractar a la gent i sempre els acaba portant al seu terreny i eliminant tot tipus de mal rotllo.
Ningú entén com s'ho fa, però tothom veu la situació amb molta normalitat.


dijous, 14 de gener del 2010

42: Forçar cançons amb records

Va, una que roça la nyonyeria i no trobo mai el moment que em vingui de gust publicar-la:

Tenir una col·lecció de cançons sense escoltar, pre-sel·leccionades. Quan es rep una noticia important, bona o dolenta, anar corrents i escoltar-ne una durant cert temps. Associar-la a tal fet per, cada cop que s'escolti, recordar aquell moment. Forçar l'associació d'una cançó a un record.


dimarts, 12 de gener del 2010

41: Operar-se la veu


Doncs això. Senyores addictes als retocs constants -i no és cap grup de facebook-, a la cirurgia plàstica i demés obsessions estètiques, s'operen (o com segur que dirien elles, es rejoveneixen la veu) les cordes vocals aprofitant un nou mètode pensat per reparar danys en l'aparell vocal (¿?) i la veu.

Ara tenen la veu més aguda. O més suau. Però amb aquell toc artificial, poc natural, que tot el que ha sigut tocat per un bisturí té.


Folklòriques amb veu de camioner de tant fumar i beure, mediocres estrelles de la pantalla que els sobra els diners i la tonteria i busquen atenció, cantants que la seva veu s'ha convertit en una conseqüència més de les drogues i els excessos. La operació de moda. El rejoveniment de vagina ja no impressiona. S'ha operat la veu.


dilluns, 11 de gener del 2010

40: El cabell al revés

Ja és coneguda aquella broma que se'ls fa als calbs amb barba de dir-los que tenen el cap al revés perquè el cabell el tenen per la part contraria.
Anem a la literalitzar la idea.

Aquí tenim un calb, en Bruce Willis en un tipus d'imatge que em serà util. He descartat el Calvo de Telecinco de LaSexta, Xavi Coral, el de la Loteria i Britney Spears, perquè les fotos on sortien ho feien de cara i, a sobre, eren petites.

Calb total

Hi han els semi-calbs, que conserven el cabell clateller + patilles:


El semi-calbs també es poden deixar barba i bigot, com ara:

(que, per cert, aquí té una retirada a en Tom Cruise. Al menys, a no sé quina pel·li. La de Tropical Thunder, si no m'equivoco.)

Pero per que la broma de tenir el cap del revés sigui plena, hauria de ser un semi-calb amb únicament barba:



La idea és que un d'aquests calbs, cansat de la puta brometa, s'afeita estratègicament el cabell per, efectivament, simular un cabell convencional rotat 180º respecte el centre de la seva cara:

El detall estranyíssim de la zona superior de l'orella, rapada per recrear la patilla.
I que, per més inri i escollint entre la gran varietat de retalls patillils, elegeixi la patilla fina, la més quilla:



Gràcies, Bruce, pel teu saber estar i per la teva calba total.