dimecres, 30 de setembre del 2009

34: Drets audiovisuals

Les productores de cinema i televisió i demés, comencen a comprar els drets audiovisuals de períodes històrics.

La FOX ha comprat el drets de la 1a Guerra Mundial.

Ui, si vols fer una sèrie sobre l'antiga Grècia, te l'haurà de produïr Disney, eh? Que és qui té els drets. Però l'Imperi Romà, si també t'anés bé, és de Mediapro, aquí, a Espanya.

El Terrat ha comprat tots els drets de la Guerra Civil Espanyola i els bloquejarà per evitar que ningú més torni a donar el conyasso.


dimarts, 29 de setembre del 2009

33: Rutina petonera

Una parella que sempre es fa la mateixa combinació de petons. Combinen diferents tipus de petons, però sempre en el mateix ordre. Picos, llèngua, de cargol, succionadors, mossegades al llavi, etc... Ells no se n'adonen, però cada cop es fan la mateixa cantarella petonil.


dilluns, 28 de setembre del 2009

32: Maquillar-se el nas


Per poc que sigueu observadors segur que sabreu que la gent, normalment de gènere femení, es maquilla. Dels més importants passos en el maquillatge facial hi ha el pintar-se el voltant dels forats de cara, com ara els ulls a.k.a. parpelles i la boca a.k.a. llavis.

Doncs bé, seguint la línia, es posa de moda pintar-se/perfilar-se els forats del nas. Noies amb Noseliner als narius. Inclús pintats de fantasia, estilitzant els forats.


dimecres, 23 de setembre del 2009

31: Refresc de caldo

Cadascú té el seu refresc preferit: Coca-cola, Nestea, Sunny Delight, Sprite, etc...

Doncs hi ha un tipus que, sempre que pot, beu caldo. Amb uns glaçons.
Caldo de tetrabrick. De pollastre, de peix, de Navidad, no importa.
Got de tubo, dos o tres glaçons, i ple de caldo fins dalt.

El pobre, sempre es queixa que sol s'ho pot beure a casa seva perquè als bars no en tenen mai o no li volen servir.


divendres, 18 de setembre del 2009

30: Independència a la holandesa

Holanda, al seu temps, va anar conquerint terreny al mar.

Catalunya (o els PPCC, jo què sé) comença a aplicar el mateix mètode. Augmenta el seu terreny, guanyant-lo al mar, però mantenint exactament el seu perfil litoral. Cada cop més. I alhora, comença a excavar un canal enorme, estil del de Suez, al llarg de tot el límit amb Espanya. Un canaló. Un canal enorme i que cada cop l'eixamplen més. Catalunya es converteix en una illa. I ves que no acabés unint-se a les Balears.

Lleida tindria mar (que no platja, perquè els putos canals no tenen platja) i les altres capitals de província, o bé el perdrien perquè se'ls aniria allunyant, o bé s'anirien movent conforme el terreny avancés.


Annex posterior:
D'on es trauria la terra per guanyar terreny al mar? Doncs dels Pirineus catalans. Catalunya acabaria com una illa, però perdria la muntanya. Seria molt plana. I la zona pirenaica, una zona molt lletja, de tants moviments de terres. Com una gravera, molta pols i moltes màquines enormes. Hi hauran moltes queixes dels habitants del Pirineu. Alguns decidiran quedar-se a Espanya, anant-se'n a viure als Pirineus aragonesos, perquè no suportarien viure a la plana. Altres serien compensats amb cases a on decideixin ells de tota l'illa catalana.

Annex posterior a l'annex posterior:
També, jo... tinc ganes de complicar-me, eh?
La puta terra per conquerir el terreny al mar seria la mateixa que s'extreuria dels límits amb les altres terres. No cal erosionar els Pirineus. No ho sé... dic jo. No?


dimarts, 15 de setembre del 2009

29: Jedais


Posar Jedai a un fill. De "jedi", de La Guerra de les Galàxies, però amb la pronunciació oficial.
Això, si els freaks es poguessin reproduïr.

JoanJedai Pont Sunyer a.k.a. JoanJe
Kevin Jedai Herrero Cifuentes
Mª Jedai López


dijous, 10 de setembre del 2009

28: Control policial anti-son

Un cop acabat amb la "lacra social" del conduïr begut o drogat, el Govern decideix superar-se a si mateix dimonitzant els conductors somnolents.

La idea d'un control de la policia de transit respecte la son del conductor.
Electrodes a les temples i sensors als ulls.

Annex posterior:
Que al control de son, per detectar-la, emprin unes injeccions sedants molt lleus.
Són injeccions perquè les pastilles, líquids i demés formats via oral, tarden massa a fer efecte.
Aquestes injeccions tenen un efecte quasi immediat i dura molt poc, dos o tres minuts. Si el conductor conduïa amb més son de la permesa, el sedant sumarà el seu efecta a la son pròpia i el farà adormir immediatament. En dos minuts ja es despertarà i ja li tindràn la multa a punt.

Si no tenia son, el conductor sols es relaxarà molt però no caurà dormit. En dos minuts podrà reempendre el seu trajecte.

[A mi, en dies de ressaca, em treurien tots els punts del carnet. D'aquí vingué la idea.]


dimarts, 8 de setembre del 2009

27: Llegums vs. Pasta

Un plat combinat de dues idees:

1.- Llenties a la Carbonara. Pèsols amb salsa al Pesto.

2.- Pasta fresca replena de llegums.
No pasta farcida de carn, ni formatge, ni verdura.
Raviolis de cigrons.
Tortellinis de mongetes.


diumenge, 6 de setembre del 2009

26: Carod mor per la caròtida

Josep Lluís Carod Rovira és agredit violentament per un grup d'extrema dreta. Mor a l'hospital per una ferida greu a la artèria caròtida. En Carod mor per la carotida.

Que el grup que ha atemptat contra ell, ho planifiqués així. L'ataconem i li ferim a la caròtida. Tot molt rebuscat, redundantment tràgic.


dijous, 3 de setembre del 2009

25: Pet d'amor

Avui una idea que Pare Bukkàkez em regalà.

Tirar-se un pet sonor mentre es mira intensament als ulls d'una altra persona. Com dedicant-lo. Com pensant: Té, per tu, amb tot el meu carinyo, disfruta'l.

Amb un rot també es pot fer, però el fet de que surti per la boca, ja fa que varii el rictus i l'expressió facial i perd intensitat emocional.


dimecres, 2 de setembre del 2009

24: Síndrome de l'Aranya Humana.

Una emfermetat, de naixement, que fa que la persona pateixi un creixement i envelliment natural de tot el cos excepte del tronc. Que tingués extremitats d'adult però unides a un tronc de nen petit.